Gratis fragt ved køb over 599 kr.

Proteinprocent i fødevarer

Proteinprocent i fødevarer

  • Morten Pelby

Procentdelen af råprotein, der vises under de analytiske komponenter på poserne med foder, er kun en omtrentlig værdi af mængden af protein indeholdt i et fødevareprodukt. 

Det er vigtigt at præcisere, at råproteinet ikke tilbyder nyttig information om kvaliteten og ernæringseffektiviteten af ingredienserne med proteinoprindelse, der bruges i en opskrift. 

Der er andre begreber, der er vigtigere end procentdelen af et næringsstof, hvad angår kvalitet og korrekt forarbejdning af proteinet (og andre næringsstoffer). 

Hos NaturaDiet uddyber vi vores opskrifter under hensyntagen til vores ingrediensers fordøjelighed, biologiske værdi og biotilgængelighed

På denne måde kan vi få komplet, afbalanceret mad, der beskytter vores dyr over tid. I betragtning af dens betydning vil vi forsøge at forenkle det i tre forskellige kapitler, så du får en hurtig oversigt over hver af dem: 

1.Protein biologisk værdi
2.Fordøjelighed
3.Biotilgængelighed 

Loading...