Gratis fragt ved køb over 599 kr.

Hvor meget motion skal din hund bruge pr dag for at have det godt?

Hvor meget motion skal din hund bruge pr dag for at have det godt?

  • Morten Pelby

Hvor meget motion skal din hund bruge pr dag for at have det godt?

 

Hvis du har en hund, der følger dig i din dagligdag, så skal du være meget opmærksom på dette nye indlæg. Det er helt sikkert et af de spørgsmål, du stiller dig selv mest. Hos Natura Diet giver vi dig endelig det endegyldige svar på dit spørgsmål om, hvor meget motion din hund har brug for dagligt. Du skal bare være meget opmærksom og ikke gå glip af nogen detaljer! Lad os begynde!

 

Fordele ved motion hos hunde

Som vi godt ved, er fysisk aktivitet hos hunde afgørende. Dette hjælper dit kæledyr på en daglig basis. Det er en af nøglerne til at slippe al den stress, der er akkumuleret i din dag. Hvis din pelsede hund tilbringer mange timer alene hjemme, vil dette være det vigtigste øjeblik for ham til at slippe dampen og slippe af med den kedsomhed.

 

Du tror, at hunde er ligesom mennesker! Ligesom sport hjælper mennesker på en positiv måde, sker det samme i dem. Det er en sund måde at frigive al den energi, de har akkumuleret. Dette er meget godt, da det vil begunstige hunde i at hvile og at være rolig derhjemme.

 

Dyremotion hjælper også hunden til ikke at lide af sygdomme. En meget almindelig sygdom er fedme. Dette kan udvikle andre problemer, som vi slet ikke ønsker hos vores hunde. En levetid med daglig motion vil holde denne sygdom i skak.

 

Hvor meget daglig motion skal min hund have?

Der er helt sikkert ingen nøjagtig måling, der fortæller dig, hvor mange timer hver hund har brug for. Dette er meget relativt, da ikke alle hunde er lige gamle, heller ikke samme størrelse, og de er heller ikke af samme race. Men som hovedregel har de brug for mellem 3 til 4 gåture om dagen, der varer mellem 15 og 30 minutter.

Når vi træner med hunden, skal vi gå lidt efter lidt. Det gode er, at hunden starter med 10 minutter, og afhængig af dens reaktion kan du øge tiden. Vær klar over, at hunden også skal hvile og hydrere. Når øvelsen er 

overstået, skal du lade hunden hvile lidt.

 

Sport for hunde, det sjoveste for dem

Det fantastiske ved dyresport er, at de er meget sjovere, da du er i exceptionelt selskab. En velkendt sport er Canicross. Denne sport er baseret på jogging, men med et bjergmiljø. Dette gavner dyret i dets form, aktivitet og stress.

 

Faktisk kan hunde dyrke mange sportsgrene. De kan komme ud ved siden af dig, mens du cykler, svømmer, vandrer, spiller frisbee... Alt hvad der involverer at løbe, lede efter bolden og være sammen med dens ejer, vil helt sikkert elske det.

 

Du har nu alle nøglerne til at få din hund til at føle sig lykkeligst i verden. Hos Natura Diet kender vi vigtigheden af disse dyr, og derfor har vi alt hvad du behøver for deres velvære. Besøg os og opdag alle vores produkter !

 

Loading...