Gratis fragt ved køb over 599 kr.

Om os

Hvem er vi, hvad laver vi?

Alle Natura Diets produkter er fremstillet i Spanien med råmaterialer fra catalan regionen. Vi er stolte af vores produkter, og dette tilskynder os til altid at gå i samme retning: arbejde og undersøge for at forsøge, at give den bedste naturlige diæt, der er mulig for vores kæledyr. Vi vil demonstrere, at middelhavsdiet også kan anvendes i kæledyrets verden.


Vores mål var fra starten af, at give kæledyr kvalitetsfoder fremstillet af naturlige ingredienser og så længe som muligt, fra et ernæringsmæssigt synspunkt, til den mad, deres forfædre ville have spist i en naturlig eller semi-naturlig tilstand. For at nå dette mål og ikke falde i markedsføringsfælder, var Natura Diet nødt til at designe og udvikle deres eget produktionssystem, som de kunne fremstille kvalitetsmad til vores bedste venner.

I alle Natura Diet opskrifter bruger de kun naturlige ingredienser fra garanterede kilder og af en kvalitet, vi kan stole på. Deres råvarer gennemgår analyse og testning af et uafhængigt laboratorium, inden de erklæres egnede til brug. Først når råvarerne er i overensstemmelse med Natura Diet krav til kvalitet, fordøjelighed, ernæring, smag og lugt er de blevet verificeret og  accepteret som råvarer i deres fremstillingsproces.

”Vi arbejder for, at vores kæledyr kan nyde godt af ethvert måltid, fordi en naturlig mad af høj kvalitet, garanterer et sundt, komplet og lykkeligt liv” 

Loading...