Gratis fragt ved køb over 599 kr.

Kokosolie finder vej til NaturaDiet

Kokosolie finder vej til NaturaDiet

  • Morten Pelby

I løbet af de sidste par år har kokosnødolie invaderet menneskelig ernæring og med god grund, da det er en "superfood" -ingrediens og giver utallige fordele: Det øger optagelsen af næringsstoffer i fordøjelseskanalen, forhindrer hormonelle forstyrrelser, øger forsvaret, er en stor antioxidant, så det bremser aldring, hjælper med at reducere kolesterol, forstærker hår og hud sundhed og reducerer angst blandt mange andre. Og disse fordele ved kokosnøddeolie er universelle, det vil sige de gælder både mennesker og vores kæledyr.

Derfor er vi i NaturaDiet, som vi gerne er i forkant med ernæringsmæssig innovation, begyndt at introducere det i vores opskrifter, specifikt i det nye produkt Natura diet Grain Free Salmon & Coconut, en mad uden korn, der kombinerer laksens smag. og frisk fisk med fordelene ved kokosnøddeolie, en blanding af smag, der spænder fra det koldeste arktiske hav til de eksotiske og varme tropiske regnskove.

Det er et produkt med mere end 15 "superfood" -ingredienser, især egnet til allergiske hunde og til dem, der dårligt tåler korn, med et højt indhold af omega 3-fedtsyrer (med antiinflammatoriske og antioxidantvirkninger).

Efter den ernæringsbase, der kendetegner vores brand, er den desuden lavet med naturlige ingredienser, uden hormoner, uden kunstige farver eller konserveringsmidler, uden GMO'er eller hydrogeneret fedt, og altid uden at eksperimentere med dyr (vi er certificeret af den internationale organisation PETA).

Naturadiet Kornfri laks og kokosnød, kreativitet og kulinarisk innovation til tjeneste for hunde.

Loading...