Gratis fragt ved køb over 599 kr.

Certificeret af PETA

Certificeret af PETA

  • Morten Pelby

NaturaDiet er stolt af at være et af de få selskaber af kæledyrfoder i Spanien, der er blevet certificeret af PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), den største non-profit dyre rettighedsorganisation i verden, med over 6,5 millioner medlemmer og tilhængere.


PETA blev grundlagt i USA i 1980, og dets vigtigste arbejde er at uddanne samfund og lovgivere om dyremishandling og fremme retfærdig behandling. Dets centrale hovedkvarter ligger i Norfolk, Virginia, selvom det har datterselskaber over hele verden (i Europa fungerer det som PETA UK med hovedkvarter i Det Forenede Kongerige).


PETA fokuserer sin opmærksomhed på de fire områder, hvor det største antal dyr lider i længere perioder: laboratorier, fødevareindustri, beklædnings- og pelshandel og underholdning.


I 2015 blev NaturaDiet certificeret af PETA global som et firma, der fremstiller fødevarer af høj kvalitet til hunde og katte uden at eksperimentere eller støtte dyremishandling, en certificering, som den har opretholdt år efter år indtil nu. I 2018 blev det certificeret af det europæiske datterselskab, PETA UK, og blev det eneste spanske firma med denne dobbeltcertificering.


Vi har altid produceret mad uden at udføre nogen form for dyreforsøg eller mishandling, fordi det er i vores DNA som et brand; men det faktum, at denne indsats er internationalt anerkendt og certificeret af en af de største dyrebeskyttelsesorganisationer i verden, er et endnu større punkt af stolthed.

Loading...