Gratis fragt ved køb over 599 kr.

Værdier for Natura Diet - Beskytte

Værdier for Natura Diet - Beskytte

  • Morten Pelby

Værdier for Natura Diet Beskytte "BESKYTTELSE" henviser til beskyttelsen af hunde og kattes instinkt, deres udvikling og deres egen tilstand som levende væsener i sameksistens med mennesker. Natura Diet er opmærksom på dyremishandling og støtter aktivt initiativer, der hjælper de dårligst stillede dyr.

 

INSTIKT- OG EVOLUTIONSBESKYTTELSE Natura Diet arbejder for at BESKYTTE vores kæledyrs primære instinkter. Det er vores mål at holde øje med den vilde forfader uden at miste synet af dens efterfølgende tilpasning og domesticering. Vores opskrifter er tilberedt med banebrydende teknologi, i konstant innovation, men under hensyntagen til deres forfædres instinkters ernæringsmæssige behov.

Ulven

Vi søger vores kæledyrs tilfredshed og velvære gennem mad og natur. Vi forsvarer deres værdighed og fremmer, gennem vores handlinger og rådgivning, en behandling, der er skræddersyet til deres behov, og fjerner den fra vores interesser eller præferencer. For at være, hvad de er, fortjener vores bedste venner en værdig behandling uden at menneskeliggøre deres dyreidiosynkrasier.

Vi søger vores kæledyrs tilfredshed og velvære gennem mad og natur

Natura Diet kæmper for at beskytte de dårligst stillede og demonstrerer og anstrenger sig kraftigt mod dyremishandling. Natura Diet er en del af den prestigefyldte Peta internationale liste, der attesterer ikkeeksperimentering med dyr. Vores virksomhed er certificeret af både den internationale sammenslutning, Peta global, og af dets europæiske datterselskab, Peta UK. Vi er stolte!

Peta

Natura Diet samarbejder med forskellige enheder og krisecentre, så de kan fodre deres hunde og katte med kvalitetsfoder. Blandt dem er Hoope shelter, som vi har etableret en samarbejdsaftale med fra 2019. Takket være vores lille smule kan mange af dem fodres og få velfærd og sundhed på trods af deres dårlige situation.

HOOPE

Loading...