Gratis fragt ved køb over 599 kr.

Værdier for Natura Diet Respekt

Værdier for Natura Diet Respekt

  • Morten Pelby

Værdier for Natura Diet Respekt "RESPEKT" refererer til den dybe respekt, Natura Diet har for naturen og for planeten. Dette er noget, der driver alle vores beslutninger, som altid fører til bæredygtighed, hvilket har langsigtede fordele for os og vores dyr. Kvalitet og bæredygtighed skal gå hånd i hånd, hvis vi ønsker at give vores kæledyr en sund naturlig kost, der forbliver engageret i miljøet.

Pet Sustainability Coalition

Vi er medlemmer af koalitionen PSC (Pet Sustainability Coalition) med det formål at etablere en støtteplan og løbende forbedringer til fordel for bæredygtighed i alle dens aspekter, fra træning og bevidsthed til vores team, til udvikling af de mest udsøgte opskrifter. Vi er den første og eneste spanske virksomhed, der overholder ansvaret for at være et eksempel og skubbe den europæiske kæledyrsfoderindustri til at blive bevidst og vågne op til at være med i en så vigtig mission.

 

Vi udvikler tre dele for at bygge en bæredygtig virksomhed

Ingredienser fra MILJØ-ansvarlige kilder

En af vores prioriteter er ansvarligt og certificeret udvalg af vores ingredienser, der garanterer bevarelsen af de forskellige økosystemer på tre områder:

Bæredygtigt fiskeri

Kontrolleret fiskeri

Vi har forskellige internationale organisationer (Friend of the sea, ISSF), som bekræfter, at vores marine ingredienser kun kommer fra kontrolleret og bæredygtigt fiskeri.

Økologisk dyrkning

Økologisk dyrkning

Nogle af vores ingredienser, udover at være 100 % naturlige, kommer fra afgrøder certificeret økologisk og økologisk.

 

Lokale råvarer

Vi bruger kilder til lokale produkter for at sikre friskhed og undgå forurening forårsaget af lange pendlerture til produktionssteder.

CO 2-aftrykskontrol

CO 2-aftrykskontrol

CO2-fodaftrykket er noget, der bekymrer os.

Ved fremstilling og transport af vores produkter forsøger vi at minimere udviklingen af drivhusgasser for at bidrage til en renere atmosfære.

Vi adresserer to områder:

Ren Energi

Ren energi

Vi bruger flydende naturgas (LNG) som vores energikilde til at tilberede vores opskrifter, som er den mest bæredygtige energikilde, der findes.

Simrende proces

Simrende proces

Vores mad tilberedes langsomt, dampet ved lave temperaturer, hvilket minimerer det genererede CO2-fodaftryk.

Bæredygtigt Produkt

ØKO-bæredygtig emballage

Vi er klar over, at vi sætter tusindvis af fodersække i omløb hver dag med vores opskrifter.

Vores ansvar og engagement dækker fra den måde, de er genereret på, til deres genbrug, når de er brugt:

Certificerede Foderposer mod skovrydning

Certificerede Foderposer mod skovrydning

De anvendte materialer er internationalt certificeret som værende fra kontrollerede fældningsskove.

Genanvendelig emballage

Genanvendelig emballage certificeret af Ecoembes

Natura Diet er en virksomhed, der følger Ecoembes (miljøorganisation, der fremmer bæredygtighed og miljøpleje gennem genbrug). Vores arbejde på dette område er baseret på økonomisk kompensation for de omkostninger, der genereres ved at genbruge vores foderposer og dermed bidrage til, at de alle er bæredygtige, når de først er brugt.

Loading...