Gratis fragt ved køb over 599 kr.

Værdier for Natura Diet Vær naturlig

Værdier for Natura Diet Vær naturlig

  • Morten Pelby

At være naturlig er en livsfilosofi, der omfatter mange aspekter.

NaturaDiet blev født med det formål at være naturligt og for at være tilgængelige for vores kæledyr, og hvad vi er bedst til: at lave mad til dem, naturligvis!

Vi udarbejder vovet, uforskammet auteurkøkken med faste overbevisninger. Vi var visionære om et ønske, der gik i opfyldelse: naturligt foder til kæledyr. Et levende koncept i konstant udvikling, forankret til en urokkelig reference: ulven.

Hvad er vores naturlige madkoncept? Som defineret af ordbogen, "naturligt er det, der tilhører eller relaterer til naturen, lavet sandfærdigt og uden kunstfærdighed, spontant og uden dobbelthed i sin måde at skride frem på". Det er sådan, vi er, og hvordan vi blev født: Ambassadører for den tredje medicin og specialister i at give vores kæledyr sundhed gennem en naturlig kost.

Vores holistiske, miljøansvarlige og 100 % naturlige opskrifter er biologisk tilpasset til at tage vare på dit kæledyrs sundhed og velvære, takket være det, Moder Natur giver os. Takket være det, og på en absolut respektfuld måde med miljøet, udarbejder vi naturlige, sunde og lækre opskrifter, tilpasset alle størrelser, racer og aldre.

Global Health & Pharma

Som en prøve og international anerkendelse for vores arbejde til fordel for sundhed og velvære gennem mad, er vi blevet tildelt den bedste producent af naturligt foder til kæledyr 2018 af det engelske magasin Global Health & Pharma, inden for kategorien Animal Health & Wellness Awards

Naturligt Foder

Kommer lige om lidt ! "Mens jeg laver mad, kan jeg føle, at min passion for naturen, respekt og teknologisk innovation smelter sammen for at give vores kæledyr sundhed." -Udtaler Marc Riera, administrerende direktør som også er kokken som laver Natura Diet Hunde og Katte foderet.

Vi ved, hvad vi vil, og vi vil have det bedste. Vi er Top Natural Petfood

Opskrift for Hundefoder

Loading...