Gratis fragt ved køb over 599 kr.

Katte vil også nyde deres mad!

Katte vil også nyde deres mad!

  • Morten Pelby

Naturadiet blev født med det formål at forbedre vores kæledyrs sundhed og velvære gennem deres kost. Vi er eksperter i hundens ernæringsmæssige behov og er pionerer inden for det naturlige foderkoncept. Men selvom vi også var bekymrede for katte, krævede de hele vores  opmærksomhed. Det var en stor udfordring, men vi lagde alle hænderne på dækket for at tilbyde vores bedste opskrifter, ligesom vi gør med hunde.


Vi ved, hvad deres svage punkter er. Nemlig at de i naturen drikker for lidt vand og har en tendens til at skabe urinsten. Af den grund er det vigtigt at tilbyde dem våde fødevarer, der giver dem det vand, de har svært ved at indtage. Det tørre foder giver nemlig ikke noget vand, der er nødvendig for kontrollere den disponering katte har for urolithiasis.


Derfor begyndte vi at tænke på fugtige, velsmagende og sunde opskrifter på sådanne gourmet. Vi valgte tekstur af mousse med rigtige stykker af kød. Vi præsenterede den i et plastbøtte format, og vi kogte 8 forskellige opskrifter, alle kornfrie, til voksne katte og killinger. 

Resultatet er vores nye sort, det nyeste naturlige vådfoder fra Mhims, specielt designet til de krævende gane hos Katte.

Under paraplyen af Naturadiets mikroaktiv ernæring og essensen af mærket finder du naturlige ingredienser uden konserveringsmidler eller kunstige farvestoffer og uden transgene eller transfedtstoffer. 

Vores opskrifter simmeres (koges ved mindre temperatur i længere tid), ligesom i traditionelle retter, for at bevare egenskaberne for de næringsstoffer, der reagere på varme. Ingredienser, der kræver at de ikke bliver udsat for varme, tilsættes også koldt efter tilberedning. På denne måde formår vi at tilbyde, de bedste naturlige fødevarer til katte.


Billedet, der ses øverst i artikler, er af et traditionelt køkken, der på en vintage måde viser ingredienserne, som hver enkelt variant indeholder.

Fratag ikke din kat denne lækre og sunde glæde, prøv den nye Mhims Cat fra Mhims sortimentet!
Loading...