Gratis fragt ved køb over 599 kr.

Naturlig NaturaDiet! Bæredygtig NaturaDiet!

Naturlig NaturaDiet! Bæredygtig NaturaDiet!

  • Morten Pelby

At beskytte vores planet ved at skabe 100% bæredygtige løsninger i alle vores beslutninger, har langsigtede fordele for os og vores kæledyr. 

Hos NaturaDiet har vi et meget klart fokus på miljøpåvirkningen af vores handlinger. Kvalitet og bæredygtighed bør gå hånd i hånd, hvis vi ønsker at give vores kæledyr sundhed gennem en sund, naturlig og ansvarlig kost, der også er engageret i miljøet. De tre vigtigste værdier i NaturaDiets handlinger, der er forpligtet til planeten, er baseret på vores bæredygtighedslogo: - Ingredienser kommer fra ECO-ansvarlige producenter: En af vores prioriteter er det ansvarlige og certificerede valg af vores ingredienser, der garanterer bevarelsen af de forskellige økosystemer. Dette forekommer i tre felter: 

  • Bæredygtigt fiskeri. Vi har forskellige internationale organisationer (Friend of the sea, ISSF), der bekræfter, at vores marine ingredienser kun kommer fra kontrolleret og bæredygtigt fiskeri. 
  • Økologisk landbrug. Nogle af vores ingredienser kommer ud over at være 100% naturlige fra afgrøder med naturlig, organisk og økologisk certificering. 
  • Lokale ingredienser: Vores råvarer kommer fra lokale råvarer i Catalan provinsen i Spanien for at undgå lange transporter til produktionsanlæggene. Vi ved, at der kommer transport efter produktionen, så jo mindre transport jo bedre. 
  • CO2-fodaftryksstyring: CO2-fodaftrykket er blandt vores dybeste bekymringer. Jo mindre drivhusgasser vi genererer, jo mere kan vi nyde en god gåtur og indånde ren luft. 

Hvordan gør vi det? 

  • Ren energi: Vores opskrifter koges med den varme, der genereres af naturgas som dens eneste energikilde. Naturgas er den mest bæredygtige energikilde, der er tilgængelig i øjeblikket. 
  • Langsom tilberedningsproces: Vores mad koges langsomt, dampes og ved lave temperaturer, hvilket minimerer det genererede CO2-fodaftryk. 

ECO-bæredygtig emballage: Vi er meget opmærksomme på, at vi hver dag sætter tusinder af hundeposer i omløb med vores opskrifter. Vores ansvar og engagement skal variere fra den måde, de genereres til deres genanvendelse, når de først er brugt. Hvordan gør vi det? 

  • Certificeret emballage mod skovrydning. De materialer, som vores emballage er fremstillet i, er certificeret på internationalt niveau som kommer fra skove med kontrolleret skovhugst. 
  • Når poserne er brugt skal de på miljømæssigt og forsvarlig vis til affald i plastsortering. 

Lad os ikke glemme: kvalitet og bæredygtighed skal gå hånd i hånd! Lad os bidrage alle sammen, så vores kommende generationer fortsætter med at nyde en god tur omgivet af natur og i godt selskab, ligesom vi gør i dag. 

Naturlig NaturaDiet! Bæredygtig NaturaDiet! 

Loading...